Områdesinformation

Här kan du tälta/ställa upp husvagn/husbil på den plats som du själv har valt ut. Ingen förbokning eller platsbokning behövs.

Vackra platser finns nere vid stranden eller uppe på platån med en fantastisk utsikt över Storsjön, Frösön och Östersund.

Pris per dygn: 350kr med el & 300kr utan el.

I priset ingår dusch och Wi-fi

Vi tar ej emot bokningar för husvagns och husbilsplatser. Det är bara att dyka upp, varmt välkomna!

Servicebyggnaden

På ovansidan finner ni receptionen, kiosk och restaurang med gatukök, det finns även möjlighet att titta på TV. I receptionen hjälper vi Er gärna med information om aktiviteter och sevärdheter. På nedsidan finns dam- och herr toaletter med tvättställ, duschar, handikapptoalett med skötbord. Här finner ni också campingkök och tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, strykbräda och strykjärn. Här hittar Ni också latrintömning och dricksvatten.

Tvättmaskin

Anmälan görs i receptionen. En tvätt: 50kr, torktumlare: 50kr.

Minigolf 9 hål

Kontakta receptionen för mer information.

Lekplatser

Vi har två lekplatser på området, en i anslutninng till servicebyggnaden och en upp i backen vid stugorna Badstugan, Lillvillan och Utsikten.

Grillplats

Det finns en grillplats med vindskydd nere vid sjön där man kan elda med ved. I övrigt går det bra att grilla på campingtomterna med grillar som står på ben eller dylikt. Var dock observant om det råder eldningsförbud. Det finns även möjlighet att låna grillar från receptionen vid större sällskap. För icke-campinggäster tar vi ut en hyravgift.